12 år och gravid

Ja, som rubriken lyder ....  Jag har en stor passion och kärlek för barn. När jag var liten ville jag så gärna ha egna söta barn och jag kommer ihåg första gång jag var tillsammans med en kille.. Då var jag 12 år och älskade honom så mycket och så bubblade plötsligt en tanke upp i mitt huvud... Jag vill ha barn med honom! Jag är alltid ärlig och går rakt på sak så ja, jag sa det till honom direkt. Först trodde han att jag skämtade. Men sen insåg han att jag verkligen var allvarlig.

Han svarade;  - Men Sifa, vi är bara 12 år!
Jag bara; -  aa men om man älskar någon och vill leva sitt liv resten av livet med den personen så brukar man gifta sig och skaffa barn.
Svaret blev detsamma;  - Sifa, vi är 12 år..
Jag blev frustrerad; - aa jag vet men jag vill ha barn.. jag känner mig gammal, vi är ju vuxna nu.
Han bara; - VA? Näe, jag vill skaffa barn när jag minst 35 år!
Jag blev förvånad ; - va? 35 år. Varför är du tillsammans med mig nu då, om du inte vill leva med mig och bilda familj? Du är en player!
Han skrattade och svarade gav mig ett hånande svar tillbaka ; - näe jag är inte en player, JAG ÄLSKAR DIG!
Jag svarade ; - Näe det gör du inte. Hade du älskat mig hade du skaffat barn med mig. Det är slut! Jag gick och berättade för alla att han är en player! Suck...


Som tur är skaffade jag inte barn förrän jag var 22 år, med ”den rätta mannen i mitt liv” som jag älskar så mycket, över allt annat på denna jord <3 

 

Kommentera här: