Hur jag gick ner 20 kg på 2 månader

Jag har aldrig förståt mig på tjockisar ärligt talat! Folk som gnäller om deras vikt och skyller på någon sjukdom? Seriöst, ni är inte sjuka! Det är något psykiskt! Jag har varit där och stärkt mitt mentala tänkande för att gå ner i vikt.
 
Jag har träffat många människor som säger sig vara tjocka på grund av en sjukdom och lägger all sin tid på att skylla ifrån sig. Det är just därför dessa människor förblir tjocka! Dag efter dag kommer dessa människor till jobbet med godis och coca cola. Sedan vid lunsch beställer dessa människor pizza? Skojar DESSA MÄNNISKOR med mig?
 
Alla som vill gå ner i vikt borde ju veta att antingen bantar du eller följer en diet för att tappa kilon. Som sagt så gick jag upp så mycket i vikt under min gravidtet, jag låg på 112kg innan förlossningen!. Just då hatade jag mig själv för att jag gått upp så mycket i vikt.. livet var ju tuft när jag vägde så mycket! Vissa jobb fick jag inte för att jag var tjock! Detta samhälle är väldigt yttligt. Ni som säger annat ljuger. Nu när jag väger 80 kg märker jag en stor skillnad på hur jag blir bemött. Ibland blev jag förbannad då vissa människor sa till mig - Du är inte tjock, du är fin som du är! Haha, skojar ni med mig?!
 
Hur som helst mina läsare. Om ni är tjocka och mår dålig. Se till att göra något åt det, för ingen annan kommer göra det åt er. Den bästa dieten enligt mina erfarenheter är ju dieten vid namn LCHF (LOW CARBS HIGH FAT). Den dieten involverar ej någon bantning. Du får äta hur mycket du vill av rätt mat. Tro mig, om jag klarar gå ner i vikt så klarar ni också gå ner i vikt! Jag är väldigt svag för söta saker och jag unnar mig ibland, men mitt mål är att väga 55 kg till julafton. Jag har satt målet till julafton på grund av att jag inte vill vara den tjocka vid bordet :P
 
Idag åt jag ägg med yoghurt och mjölk/te till frukost. Det är en äkta LCHF-frukost, kram på Er <3
 
 
 

Flyktingar

Asså jag vet inte var jag ska börja! Min blogg handlar inte om politik eller så, men det är en sak jag inte förstår mig på. Jag tittar inte mycket på nyheter och det beror troligtvis på att ... Ärligt talat så vet jag faktisk inte varför, men jag vet att det är bra att titta på nyheterna ibland. Här om dagen råkade jag titta på nyheterna och såg det här om --- Personer med anknytning till SD som bränner ner flyktingboende runt om i Sverige och tänkte direkt. Det får inte vara sant! Varför skulle någon vilja göra något så hemskt? Tillslut googlade jag upp det! Ja, det stämmer uppenbarligen att SD-väljare bränner upp asylboenden runt om i landet, där nyanlända flyktingar ska leva tryggt och säkert. Jag förstår mig inte på människor som utför dessa horribla handlingar. Har de inte ett hjärta? Är de så onda? Har de så lite att göra? Att de hinner med att förstöra för andra människor? Jag blev faktiskt extremt upprörd! Staten bör göra något drastiskt för att få stopp på bränderna nu! Handlingen är absolut inte okej. Flyktingarna mår redan dåligt av allt krig och elände i deras hemland och behöver ju för fan oss. Uppenbart försöker idiotiska SD-väljare göra flyktingars liv ännu värre, uuusch! Om följande ordspråk stämmer: om man gör något gott så får man något gott tillbaka. Då hoppas jag att människorna som bränner ner flyktingboenden – alltså människor som gör dessa dåliga handlingar, ska få tre gånger så hemska handlingar riktade mot sig själva.

12 år och gravid

Ja, som rubriken lyder ....  Jag har en stor passion och kärlek för barn. När jag var liten ville jag så gärna ha egna söta barn och jag kommer ihåg första gång jag var tillsammans med en kille.. Då var jag 12 år och älskade honom så mycket och så bubblade plötsligt en tanke upp i mitt huvud... Jag vill ha barn med honom! Jag är alltid ärlig och går rakt på sak så ja, jag sa det till honom direkt. Först trodde han att jag skämtade. Men sen insåg han att jag verkligen var allvarlig.

Han svarade;  - Men Sifa, vi är bara 12 år!
Jag bara; -  aa men om man älskar någon och vill leva sitt liv resten av livet med den personen så brukar man gifta sig och skaffa barn.
Svaret blev detsamma;  - Sifa, vi är 12 år..
Jag blev frustrerad; - aa jag vet men jag vill ha barn.. jag känner mig gammal, vi är ju vuxna nu.
Han bara; - VA? Näe, jag vill skaffa barn när jag minst 35 år!
Jag blev förvånad ; - va? 35 år. Varför är du tillsammans med mig nu då, om du inte vill leva med mig och bilda familj? Du är en player!
Han skrattade och svarade gav mig ett hånande svar tillbaka ; - näe jag är inte en player, JAG ÄLSKAR DIG!
Jag svarade ; - Näe det gör du inte. Hade du älskat mig hade du skaffat barn med mig. Det är slut! Jag gick och berättade för alla att han är en player! Suck...


Som tur är skaffade jag inte barn förrän jag var 22 år, med ”den rätta mannen i mitt liv” som jag älskar så mycket, över allt annat på denna jord <3